Handel - og leveringsbetingelser


Når du foretager et køb hos WERK vil du blive bedt om at acceptere nedenstående handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på siden. Vores forretningsbetingelser er udformet i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

WERK
Grubbemøllevej 10
5700 Svendborg
mail@werkdesign.dk

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål WERK er du meget velkommen til at sende os en mail til mail@werkdesign.dk  - vi bestræber os på at svare alle mails hurtigst muligt. Husk at angive dit ordrenummer, hvis det drejer sig om en specifik bestilling. 

Du kan desuden kontakte os på tlf 25374895 mellem 8 -10 på hverdage. Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Bestilling

For at gennemføre en bestilling på vores webshop skal du indtaste relevante personlige informationer som navn, adresse, telefonnummer, email-adresse og betalingskortdetaljer.

Så snart dit betalingskort er blevet valideret af Epay og varebestillingen er registreret på vores lager, vil vi sende dig en endelig ordrebekræftelse pr. mail. 

 

Priser

Alle priser på webshoppen er opgivet i danske kroner inkl. moms. Priserne kan til enhver tid ændre sig, f.eks. under kampagner.

Vi tager forbehold for prisfejl. En eventuel prisændring eller prisfejl vil ikke påvirke din ordre, hvis du allerede har modtaget en ordrebekræftelse.

 

Betaling

Visse kortudbydere opkræver et gebyr pr. transaktion. WERK har valgt at dække denne udgift for dig og derfor skal du ikke betale gebyr, uanset hvilket af de kort du vælger at benytte.

Når du handler på vores webshop, vil beløbet blive trukket fra din konto, når varen er afsendt fra vores lager.

 

Sikkerhed

Når du foretager et køb bliver dine kortoplysninger automatisk krypteret og det er kun Epay som har adgang til dem. Efter dit kort er blevet valideret hos Epay, sender vi varen og beløbet frigives til os. Hverken vi eller andre uvedkommende får på noget tidspunkt adgang til dine kortoplysninger

 

Levering

Ved bestilling hos WERK vil der typisk blive lagt leveringsomkostninger oven i vareprisen. Dette gælder for bestillinger under 1000kr

Når dit betalingskort er blevet valideret, sender vi din bestilling afsted til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at have en leveringstid på 3-8 hverdage. 

Hvis varen mod forventning skulle forsvinde eller blive ødelagt under forsendelsen, skal du kontakte WERK på mail@werkdesign.dk, hvorefter vi vil sørge for at du enten modtager nye varer eller bliver krediteret dit køb.

 

Annullering

Hvis du vil annullere din ordre, skal det ske hurtigst muligt ved at sende en e-mail til mai@werkdesigndk. Modtager vi din annullering inden din pakke er afsendt og beløbet er trukket fra din konto, vil du ikke blive opkrævet fragtomkostninger for pakken. Modtager vi derimod først din annullering når din pakke er afsendt og dine penge er trukket, gælder reglerne for fortrydelsesret.

 

Fortrydelsesret

Ved handel hos WERK har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager varen - i henhold til forbrugeraftaleloven. Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet. Hvis du fortryder dit køb, skal du kontakte os på mail@werkdesign.dk og sende varen tilbage til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du vil få refunderet prisen for varen + leveringsomkostningerne. Omkostningerne til retur levering/forsendelse til os er for egen regning. Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at WERK får den modtagne vare tilbage i samme stand og mængde som ved levering af denne. 

Din returret bortfalder, hvis varen du sender retur har tegn på brug eller er beskadiget. 

Ved returnering har du som køber ansvaret for pakken indtil den når frem til os. Vi anbefaler derfor at du sender din pakke retur som forsikret pakkepost, da du derved kan få erstattet beløbet hvis pakken bliver væk eller beskadiget under forsendelsen.

Returnering skal ske til følgende adresse:

 

WERK

Grubbemøllevej 10

5700 Svendborg

 

Reklamation

Når du handler hos WERK har du 2 års reklamationsret, såfremt du har gyldig dokumentation for købet. Er varen defekt eller lider den på anden måde af en fejl, har du mulighed for at reklamere i overensstemmelse med dansk ret. Du kan således reklamere indtil 2 år fra du modtager varen. Du skal reklamere over din vare inden rimelig tid, fra du opdager fejlen. 2 måneder vil altid blive betragtet som rettidig reklamation.

Din reklamationsret bortfalder hvis fejlen på din vare vurderes at skyldes fejlagtig brug, fejlagtig eller manglende vedligeholdelse, almindelig slid eller på anden måde er selvforskyldt.

Vi ser meget gerne, at du retter henvendelse til os før du sender varen. Når du returnerer en vare til os, skal du vedlægge gyldig dokumentation for købet (gerne den originale faktura).

I tilfælde af reklamation bedes du kontakte os og fremsende varen til følgende adresse:


WERK
Grubbemøllevej 10
5700 Svendborg
mail@werkdesign.dk

Når vi har modtaget varen og konstateret defekten, reparerer vi den eller ombytter den til en tilsvarende vare. Er varen blevet accepteret som reklamation, vil vi dække dine forsendelsesomkostninger, hvis disse er rimelige. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

 

Personlige oplysninger

For at vi kan gennemføre en handel på vores webshop er det nødvendigt, at vi fra kunden får følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og betalingskortoplysninger.

Når du handler på vores webshop er det vigtigt, at vi kan komme i kontakt med dig hvis der evt. skulle opstå spørgsmål vedr. din bestilling. Derfor er det vigtigt, at du oplyser gyldigt telefonnummer samt en gyldig e-mailadresse. Desuden skal vi bruge dit navn og din korrekte adresse for at kunne sende varen til dig.

Ingen af dine personlige oplysninger som registreres på WERK bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

 

Generelle forbehold

Vi forbeholder os retten til at ændre vores handelsbetingelser løbende, dog stadig i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og prisfejl eller andre fejl som har værdimæssig betydning.

Alle tekster, billeder og andet indhold på vores webshop tilhører WERK og må, i overensstemmelse med ophavsretsloven, ikke kopieres og bruges af andre uden forudgående skriftlig aftale med os. Overtrædelse af dette vil medføre retsforfølgning.