Mere om Lærke Møller Hansen

Lærke er uddannet keramiker med en bachelor i design fra Det Kongelige Kunstakademis Designskole på Bornholm og har værksted på havnen i Odense. Under navnet Danish Clay Design skaber hun hånddrejet keramik i jordnære farver. For Lærke går formsprog og æstetik hånd i hånd med funktionalitet og godt design; et solidt grundlag, som hun bliver ved med at udforske. Som pottemager Bernard Leach tror hun på, at kvaliteten af de ting vi omgiver os med, påvirker vores liv. Lærke sætter pris på håndlavede produkter, hvor man kan se og mærke håndværket bag - det samme vil du opleve med keramik fra Danish Clay Design.

Beskriv dit produkt med tre ord:

Min keramik er stilren, unik og uperfekt-perfekt

Hvilke materialer arbejder du med?

Jeg arbejder i stentøj og udvikler selv mine glasurer. Alle emner er drejet i stentøjsler og tåler derfor opvaskemaskine. Sørg dog for at emnerne ikke slår mod noget under vask. Opvask i hånden er et godt alternativ, hvis du vil værne ekstra om din keramik.

Af hvem, hvad eller hvor får du inspiration?

Jeg forelskede mig i japansk indretning og kultur på en studietur til Japan. Mit keramiske udtryk og primære inspirationskilde udspringer derfor af sanselig og minimalistisk japansk æstetik med et nordisk strejf.

Hvem designer du til?

Jeg skaber keramik til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på godt håndværk. Med keramikken ønsker jeg at bringe værdi til selv de små øjeblikke i hverdagen og berige ethvert hjem med smukt, enkelt og tidløst design.

Hvem er dine vigtigste samarbejdspartnere? 

Mine vigtigste samarbejdspartnere er mine forhandlere, som ligger i hele landet.